Gravide

Massageformer

Massage for gravide.


Sunisa da hun var gravid med Thaia!

Din krop gennemgår store forandringer i graviditeten. Massage kan være med til at afspænde og aflaste ømme og spændte områder i kroppen, såsom bækken- og lændesmerter, hovedpine, træthed, lægkramper og fordøjelsesbesvær.


Ligeledes kan det være med til at mindske væskefyldte ben og fødder, idet massage stimulerer blod-gennemstrømningen i muskler og væv, så affaldsstofferne udskilles hurtigere og dit immunforsvar styrkes.


Massage øger dit velvære samtidig med at du får ny energi og langt mere overskud. Derudover reducerer massagen stress – som også er rigtig godt for dit ufødte barn.


Massage er på ingen måde til fare for dit ufødte barn og vi har specialudstyr, så du kan ligge komfortabelt på maven og modtage behandlingen – også i slutningen af din graviditet.


Graviditetsmassage anbefales helt op til din termin og er en rigtig god måde at gøre graviditeten mere behagelig og mindre anspændt. Før selve massagen taler vi om dig og din graviditet, om du har specielle ønsker og dine forventninger til massagen.


Massagen er i øvrigt også ideel til nybagte mødre og en oplagt barselsgave.


Børn er også  velkommen til at få massage - de kan drage nytte af det i lige så høj grad som voksne.


  Hals Wellware Massage

Hals Wellware Massage ,  Østerled 1 ,  9370 Hals

CVR : 35 76 53 44 ,  Danske Bank : 3409 - 3409536670

Tlf. 22 782 888                       email: hwwmdk@gmail.com


Tlf. åben for tidsbestilling alle dage ml. 08-20

PeakCounter
eXTReMe Tracker

Counting since 2014.05.10@01:00